PLESNI KLUB

V plesnem klubu največ pozornosti posvečamo delu z otroki in mladino .V zadnjem obdobju pa je zaživela plesna rekreacija z odraslimi. Smo člani Plesne zveze Slovenije in Gospodarske zbornice Slovenije.

Garant za dobro delo je doma vzgojen plesni kader, ki je opraviti tudi šolanje za naziv Plesni učitelj, organizirano na Plesni Zvezi Slovenije skupaj s fakulteto za šport v Ljubljani.

OBVESTILO: Tečaj solo salse poteka ob ponedeljkih ob 17.30
Začetni tečaj za odrasle poteka ob torkih ob 17.30

Cenik plesnih ur

Skupina Cena/osebo Število vaj
Predšolske skupine 60 € 8 vaj x 45 min
Šolske skupine 65 € 8 vaj x 60 min
Solo salsa 65 € 8 vaj x 60 min
Odrasli 1. stopnja 90 € 8 vaj x 90 min
Odrasli 1. stopnja člani PZS 85 € 8 vaj x 90 min
Odrasli nadaljevalni člani PZS 80 € 8 vaj x 90 min
Individualna ura - 1 par 40 € 45 min
Individualna ura - 2 para 45 € 45 min
individualna ura - 3 pari 50 € 45 min
ples

OSNOVNOŠOLCI

Razdelimo jih na staroste skupine po triadah. Osvojijo osnove standardnih in latinskoameriških plesov, jazza, HIP-HOPA, RnR-a in modernih plesov. Naučimo jih koreografij za šolski plesni festival, kjer lahko zastopajo svojo šolo na področnem tekmovanju in kasneje tudi na državnem nivoju. Družimo se 1-krat tedensko po 60 min.

ples

CICI PLESNA ŠOLA (4–5 let)

Program je prilagojen starosti otrok. Poudarek je na razvoju motoričnih sposobnosti in razvijanju ritma skozi plesne igrice na njim zanimiv način. Plešemo 1-krat tedensko po 45 min.

ples

SOLO SALSA

Vedno več žensk prihaja na solo obliko rekreacije in se nam pridruži pri učenju koreografij solo SALSE 1-krat tedensko po 60 min.

ples

INDIVIDUALNE URE

Vam delo v skupini ne odgovarja? Morda nimate časa obiskovati tečaja dva meseca ali pa se želite naučiti samo izbran ples? Dogovorite se za individualno uro, kjer bomo za vas pripravili plesne figure na glasbo po vaši želji ali sestavili izbran ples po vašem gibu. Na individualni uri so lahko največ trije pari, traja 45 min.

ples

DRUŽABNI PLESI ZA ODRASLE

Naučite se plesov, ki jih danes največ potrebujete za dobro počutje na zabavi. Iz stopnje v stopnjo raste zahtevnost in število plesov.

ples

MLADOPOROČENCI

Se bliža najpomembnejši dogodek? Ne čakajte na zadnji trenutek. Pridružite se bodočim mladoporočencem, kjer je poudarek na otvoritvenem plesu. Ob stiski s časom ali posebnih željah pa priporočamo kakšno individualno uro.

ples

DEVETOŠOLCI

Devetošolci imajo za zaključni ples poseben program, kjer poleg družabnih plesov zaplešejo še mazurko.

ples

MATURANTI

Maturanti se ob številnih modernih in standardnih plesih na njihovi svečani prireditvi posebej predstavijo še s starinskimi in tradicionalnimi plesi za ta večer, kot so mazurka, četvorka in radetzky marš.